» Başkanımızın Babannesi Vefat Etti

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın babannesi ,Eski Belediye Başkanı Kemalettin ÇOLAK , Muzaffer ÇOLAK ve merhum Fehmi ÇOLAK' ın anneleri Şerife ÇOLAK 19 Ağustos Salı günü akşamı vefat etti.
     Şerife Çolak' ın cenazesi Merkez Camiinde 20.08.2014 Çarşamba günü öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında  defnedildi.
     Belediye personelleri olarak Merhumeye Allahtan rahmet akraba ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.