» Başkanımıza Kas-Der den Tam Destek Var

Uzun yıllardır Kas-Der Genel merkezinde çeşitli görevlerde bulunan Dernek Müdürü Hüseyin AYDIN, Belediye Başkanımızın çabalarını duyduğunu bundan çok mutlu olduğunu belirterek “Bizler Kas-Der camiası olarak Muharrem Başkanımızın Başarılı Olması için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya mecburuz, çünkü Muharrem Başkan bizim içimizden çıktı O nun başarısı hepimizin başarısı olacak dedi. Gerçi bizler Muharrem başkanın başarılı olacağından şüphe duymuyoruz ama Ağlı ilçemizin gelişmesi için hiç şüphesiz herkesin desteğine ihtiyaç var. Her ilçede şubemiz var, şube başkanlarımız o ilçenin belediye başkanlarıyla görüşüyorlar, İnanıyoruz ki Muharrem Başkanı da belediye başkanlarıyla buluşturma konusunda yardımcı olacaklardır. Bazı ilçelerde bu konuda güzel örnekler görüyoruz görmeye de devam edeceğiz” dedi.