» 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası

2014-2015 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası başlangıcı Nedime Kaya İlkokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.Törene Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN, Belediye Başkanımız Sayın Şahin ÇOLAK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Hakan ÖZDOĞAN, ilçemiz kamu kurumlarının amirleri, öğretmenler ve veliler katılmışlardır. Kaymakamımız Sayın Adnan ŞEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Hakan ÖZDOĞAN yaptıkları konuşmalarında, 2014-2015 eğitim öğretim yılının tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisinde bulunmuşlardır.