»  19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Coşkuyla Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü programımız ilçemiz gençlik meydanındaki Atatürk Büstü' ne çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı' nın söylenmesi ile başladı. Yoğun yağmur nedeniyle belediyemiz toplantı salonunda devam edildi.
     Programa Kore Gazimiz Fazlı TOPAL, şehit annesi Hikmet KAHVECİ ve ablası Aysel KAHVECİ, vefat eden Kore Gazisi Satı Mehmet CANTEKİN' in oğlu İlhan CANTEKİN de katılmışlardır.
     Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Uzm.J.I.Kad.Çvş. Mustafa MAVİLİ tarafından yapıldı .Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Hafize SEVER ve Ağlı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencisi Saadet BAŞ  günün önemi ile ilgili şiirler okudular.
     Bu vesile ile bütün gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Aramızdan ayrılanlara da Allah'tan rahmet diliyoruz.