» Belediye Başkanları Azdavay’da Toplandı

Ak Partili Belediye Başkanları ilkini Bozkurt’ta ikincisini Cide’de yaptıkları aylık toplantılarının üçüncüsünü Azdavay’da gerçekleştirdiler. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri CİVELEK’in ev sahipliği yaptığı toplantıda önce dünyanın en büyük kalyonlarından olan Azdavay Çatak kalyonu gezildi. Şehir merkezini de gezen başkanlar aşıklar köprüsünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. Azdavay Belediye Başkanı Civelek, konuk başkanlara geçen beş yıl içinde gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde göstererek anlattı. Başkanın beş yılda yaptığı hizmetleri yerinde gören başkanlar Osman Nuri Başkanı hizmetlerinden dolayı tebrik ettiler. Gezi sonrasında Azdavay Orman işletmesi lokalinde yemek yiyen başkanlar yemek sonrasında gerçekleşen toplantıda sorunlarını, sıkıntılarını ortaya koydular. Genelde ortak olan sorunlara çözümler üretmeye çalışıldı, ileriki günlerde uygulanmak üzere bir takım kararlar aldılar. Dördüncü toplantıyı Şenpazar Belediye Başkanı Suat SAYGIN’ın ev sahipliğinde Şenpazar’da gerçekleştirme kararı alarak toplantıyı sonlandırdılar.