» Atamızın Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün vefatının 76. yıldönümü, 09.00 'da ilçemiz Belediyemiz önündeki Atatürk Anıtı' na çelenk sunma töreni ve saygı duruşu ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saat 09.05’te Ulu Önderin manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşımız söylenerek Bayrağımız göndere çekildi ve yarıya indirildi.

Çelenk sunumundan sonra Kazım Erdem Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünce hazırlanan ''10 Kasım Atatürk'ü anma programı'' ile devam etmiştir. Anma Programına protokol, öğretmenler, öğrenciler ve halkımız katılmıştır.