» Yeni İş Makinamızı Teslim Aldık

Belediyemiz iş makinaları parkına yeni 2014 Model Sıfır  bir iş makinesi eklendi.

Yeni alınan lastik tekerlekli yükleyici – kazıcı ve kırıcı aparatlı iş makinesi hizmet talebini karşılamak ve Belediyemizin yoğun çalışmalarını hızlandırmak için Devlet Malzeme Ofisinden (DMO) yaklaşık 165 bin TL ye alınan kazıcı yükleyici, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından belediyemize teslim edildi.

Belediye Başkanımız Sn.Şahin ÇOLAK, aracın teslimi sırasında yaptığı açıklamada; “Ağlı Belediyesi olarak planlanan çalışmaları en kısa zamanda tamamlayabilmek için araç  parkımızı yenileme kararı almıştık. Bu gün de bu iş makinamızı ilçemize getirterek teslim aldık. İnşallah bu aracımızı kazasız belasız bir şekilde ilçemize hizmet sunma yönünde kullanacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.