» Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN ' nın Ziyareti

Ağlı ilçesi yöneticilerinin 26 Aralık 2014 tarihinde Ağlı Kaymakamı Adnan ŞEN, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN' ı makamında ziyaret etmiş, Ağlı’da meslek yüksekokulu açılması hususunda görüşülmüş ve fiziki alt yapının yerinde görülmesi için Rektör ve senato üyeleri Ağlı’ya davet edilmişti. Bu çerçevede Kastamonu Üniversitesi’nin Ocak ayı senato toplantısı 09.01.2015 tarihinde Ağlı’ da yapıldı. Senato üyeleri ve Ağlı heyeti, meslek yüksekokulu için düşünülen eski yatılı ilköğretim bölge okulu (YİBO) binalarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bina ve Ağlı’daki öğrencilere verilecek sosyal imkanlar hakkında bilgiler verildi. Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın, Ağlı Kaymakamı Adnan Şen’e ve Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak’a ziyarette bulundu. Ziyarette karşılıklı hediyeler takdim edildi.
Ağlı yöneticilerinin yemek ikramından sonra belediye meclis toplantı salonunda Kastamonu Üniversitesi Ocak ayı senato toplantısı yapıldı.