» Araç filomuza bir adet kamyon eklendi

Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın girişimleri ile Küre Etibakır A.Ş den 2007 model Pro624 Bmc Professional Marka Damperli Kamyon belediyemize hibe olarak kazandırıldı.

Başkanımız, " Küre Etibakır A.Ş Genel Müdürlüğüne teşekkür ederek kazasız, belasız kullanılması dileğiyle Ağlımıza, Halkımıza ve Belediyemize hayırlı olsun " dedi.

Sayın Başkanım Belediyemizin ikinci bir kamyona ihtiyacı vardı. Hibe olarak aldığınız bu araç için sizi tebrik ediyorum. Eti Bakır yetkililerine ve size teşekkür ediyorum. Kazasız belasız hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum.
  : Muharrem Dinç23.01.2015 20:37:09