» Ağlı Kale Şenlikleri, Geleneksel Ağlı Panayırı, Geleneksel Türk-Tunus Dostluk Günleri

Belediyemiz organizasyonunda her yıl gerçekleştirilen Ağlı Kale Şenlikleri, Geleneksel Ağlı Panayırı ve Geleneksel Türk-Tunus Günleri etkinlikleri, 27.02.2015 tarihinde  Gurbetten Sılaya 1. Ağlı Çalıştayında katılımcıların, halkımızın ve sivil toplum örgütlerinin tamamının uygun bulması sonucu, Ağlı Belediye Meclisinde  bu yıl 12-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında 5 gün süreyle Ağlı Kalesinde Ağlı Dernekleri ile birlikte Panayır, Kale Şenlikleri ve Türk-Tunus Dostluk Günleri tek seferde yapılması doğrultusunda karar alınmıştır.