» İtfaiyeci Eğitimi

Belediyemiz personeline Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde görevli itfaiye eri Mustafa Serhat SERDAROĞLU tarafından yangına müdahale ve can güvenliği konusunda eğitim verdi.

Belediyemiz konferans salonunda başlayan teorik eğitimin ardından belediye önünde devam eden eğitimde personelimizin yangına müdahale esnasında karşılaşabilecekleri engelleri, arama kurtarma faaliyetleri, personelin can güvenliği konuları uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Öğretici Mustafa Serhat SERDAROĞLU' na teşekkür eder personelimize başarılar dileriz.