» Ağlı İlçe Merkezine Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Başladı

Ağlı Belediyesi tarafından İlçe Merkezi meydan ve sokaklarında çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezine daha düzenli,  daha temiz bir görünüm kazandıran Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Belediyemizin  itinalı çalışmalarıyla  hızlı bir şekilde ilerliyor. Yaklaşık 7.500  m2 lik bir alanı kapsayacak olan parke taşı döşeme çalışmalarını yakından izleyen Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK "Gayemiz,  İlçemiz halkına en güzel hizmeti verebilmek, vatandaşımızı çamurdan ve tozdan kurtararak İlçemizi daha yaşanabilir hale getirebilmektir. Çalışmalar esnasında İlçe halkımızdan sabır göstermesini diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

SAYIN BASKAN CALİŞMALARINIZDAN DOLAYI TESEKÜR EDİYORUM CARŞI ÇAMURDAN KURTULACAK SANA VE EKİMİNE TEŞEKÜR EDERİZ
  : MUSTAFA CAN 04.06.2015 15:07:55