» İlçemizde Çocuk Oyun Parkı Yapılıyor

İlçemiz merkezine çocuk parkı yapımı çalışmaları hızla devam ediyor. Kale yolu üzerinde, yeni caminin hemen karşısında belediyemize ait arsaya, ilçemizde Coştura lakabıyla anılan Tahir YÜRÜK’e ait arsa da alınarak ilave edildi. Zemin çalışması yapılan bu alana, Belediye Başkanımız tarafından Bayrampaşa Belediyesinden alınan çocuk oyun gurupları yerleştirildi. Belediye personelimiz tarafında büyük bir gayretle çevre düzenlemesi yapılan çocuk parkımızın, Kale şenlikleri öncesinde açılması hedefleniyor.