» Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Seyit AYDIN' a Ziyaret

Yeni görevine tekrar seçilen Kastamonu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Seyit AYDIN' a hayırlı olsun dilekleri için, Ağlı Belediye Başkanı Şahin ÇOLAK, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Sait YULU ve Öncay ERSOY, AKP İlçe Başkanı Bülent ERGİN, MHP İlçe Başkanı Harun ŞAHİN, İstanbul Kadayıfçılar Yufkacılar Odası ve Adalar-Tunuslar-Müsellimler Köyleri Başkanı Ayhan ÜNAL ve Yardımcısı Nihat YILMAZ, Kabacı ve Selmanlı Köyleri Dernek Başkanı Murat Saraç, Akçakese Köyü Dernek Başkanı Zeki ÇEVİK makamında ziyarette bulundular. Ziyarette İlçemize Meslek Yüksek Okulu açılması konusunda çalışmalarını sürdürdüler. Daha sonra Kastamonu Valimiz Şehmuz GÜNAYDIN' ı ziyaret ederek İlçemizdeki YİBO' nun devir çalışmaları için girişimde bulundular.