» Başkan Kurban Keserek Dualarla Göreve Başladı

29 Mart yerel seçimlerinde Ağlı halkının tercihleriyle seçimi kazanan Ağlı Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ Mazbatasını alarak 3 Nisan Cuma günü ilçe halkının katılımıyla kesilen kurbanın ardından İlçe Müftümüzün yaptığı duayla göreve başladı. Belediye binasının önünde yapılan devir teslim törenine büyük bir katılım gerçekleşti.

İlçemiz hanımlarının da törene büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Başkanımız Muharrem DİNÇ  devir teslim törenine katılanlara Merkez Lokantası Yanıkkaya Kardeşler tarafından hazırlatılan etli pilav, ayran ve Cihan tulumba, Ramazan GÖRÜR tarafından gönderilen tulumba tatlısı ikram ettiler.