» Toki Konutları Sahiplerini Buldu

İlçemizde yapılmakta olan 86 konutluk Toki Projesinde konut belirleme kurası 15 Haziran 2015 tarihinde Belediye Konferens salonunda Küre noteri huzunda Toki yöneticileri tarafından saat 11:00' de gerçekleşti. Kura çekimi öncesi Eski Belediye Başkanı Muharrem DİNÇ, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK ve Ağlı Kaymakamımız Adnan ŞEN konuşmalarda bulunarak ilk kura çekimini bizzat kendileri yaptı. Kura sonucunda Yerleri belli olan 69 Vatandaşımıza hayırlı olsun diyoruz.