» İlçemizde Acı Kayıp

İlçemizde ölen Makbule ÜNAL 'ın cenazesine katılmak üzere yola çıkan ailesi Kastamonu-Karabük yolunun Araç İlçesi Karacalar köyü mevkisinde, Ayhan ÜNAL' ın kullandığı 34 DGT 79 plakalı otomobille, saat 21:30 sıralarında karşıdan gelen Muzaffer KAYIŞOĞLU'nun kullandığı 37 DR 681 plakalı kamyon ile çarpıştı.
     Kamyonun altında sürüklenerek toprak bankete sıkışan ve hurdaya dönen otomobilde sürücü Ayhan(54), eşi Kezban(41), yengesi Nurcan(38), onun çocukları Ali(18) ve Arzu Ünal(14) olay yerinde hayatını kaybetti.
     İlçemiz Ağlı'ya getirilen cenazelerin defin işlemlerinin ardından öğle namazına mütakip Ağlı Mekrez Cami önünde kılınan cenaze namazlarının ardından Makbule ÜNAL, Nurcan ÜNAL ve çocukları Ali ve Arzu ÜNAL, Ağlı Kırlardere Mahallesi Ayanoğlu küme evlerindeki aile kabristanlığında defnedildi. Ayhan ve eşi Kezban ÜNAL'ın cenazeleri ise defnedilmek üzere İstanbul'a gönderildi.
     Hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz..

Kaza Haberini İNTERNET Aracılığla Duyduğumda Çok Üzüldüm Ölenlere Rahmet Ailesine Başsağlığı Diliyorum,
  : Satı UMMAZ14.07.2015 07:58:06