» Kırlardere Su Hattı Yenileme Çalışmaları

Kırlardere Mahallemizde 1960 lı yıllarda yapılan su deposu ve demir borulu su hattı, geçen süre içerisinde eskidiğinden dolayı mahallemize su temininde güçlükler çekilmekteydi. Yaklaşık 1.5 km civarındaki su hattı yeniden kazılarak ve plastik kangal boru döşenerek, Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın bizzat yerinde yürüttüğü çalışma belediye personelimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Su deposu etrafında bulunan başkaca su kaynakları da su deposuna ilave edilerek mahallemizin su sıkıntısının giderilmesi planlanmaktadır.