» Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Kadir Gecesi" Mesajı

Mübarek Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu  yaşamaktayız.  Hiç  şüphesiz  bu  mübarek gece,  kalplerimizin  kötülüklerden  arınması,  gönül dünyamızın aydınlanmasına imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu vesile ile bu güzel gecemizi en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Allah'tan diliyorum.  Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin tüm vatandaşlarımıza ve Türk - İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi ile selam ve saygılar sunarım.