» Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ın "Ramazan Bayramı" Mesajı

Bir mübarek Ramazan Ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekteyiz. “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bu güzel günlerin rahmet ve bereketinde buluşmak dileğiyle “Yüce Allah’tan mübarek Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”