» Sultangazi Belediye Başkanından Yakın İlgi

Belediye Başkanımız Muharrem Dinç, İstanbul ziyaretinde Gaziosmanpaşa ilçesinden ayrılarak, yeni İlçe olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit ALTUNAY’ ı ziyaret etti. Sultangazi ilçesinde müteahhitlik yapan Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) yönetim kurul üyesi Doğanyurt lu genç iş adamı Bahattin Üründü’nün organize ettiği ziyarette oldukça samimi ve sıcak bir hava hakim oldu. Başkanımıza yakın ilgi gösteren Sultangazi Belediye Başkanı yeni oluşum içinde olduklarını belirterek, şimdi olmasa da önümüzdeki yıllarda Ağlı Belediyesine destek vereceğini belirtti. Başkanımızın isteği üzerine beş adet kurban çadırı vereceğini söyledi. Belediye Başkanımız Sultangazi Belediye Başkanına yakın ilgisinden dolayı, Doğanyurt lu hemşehrimize de ziyareti organize ettiği ve kendisini Başkanla Buluşturduğu için teşekkür etti.