» Geleneksel Ağlı Kültür ve Yaz Etkinlikleri Konserleri İptal Edildi

Ağlı Belediyesinin yıl içinde düzenlediği Ağlı Kale Şenlikleri, Ağlı Panayırı ve Türk-Tunus Dostluk Günleri ilk defa bu yıl birleştirilerek Geleneksel Ağlı Kültür ve Yaz Etkinlikleri adı altında 12-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Ülkemizde son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle Güvenlik güçlerimizden şehit düşen ve yaralananlar olmuş, bu nedenle 15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde yapılacak olan halk konserlerimiz, Ağlı Kaymakamlığımız, Ağlı Belediyemiz ve Ağlı Dernekler Federasyonu yetkililerince yapılan istişareler sonucu iptal edilmesi kararı alınmıştır.

Yaz etkinliklerimizin diğer programları devam edecektir.

Ağlı Yaz etkinleri komitesi olarak bizlerde menfur saldırılarda şehit düşen Asker ve Polislerimizi rahmetle anar, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar dileriz. Şehit Ailelerimizin acılarını paylaşır, Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz. Milli birlik ve beraberliğimize yapılan bu tür hain saldırıları lanetler ülkemizin birlik ve beraberliğini yeniden tesis etmek amacıyla görev yapan güvenlik güçlerimize başarılar dileriz.

Ağlı yaz etkinlikleri çerçevesinde planlanan halk konserlerimizin ülkemizde meydana gelen  terör olayları sebebiyle şehit düşen vatan evlatlarının anısına hürmeten iptal edilmesini saygıdeğer halkımızın anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz. Saygılarımızla.