» Mhp İstanbul Milletvekilimiz Sayın Murat BAŞESGİOĞLU' nun Ziyareti

İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Devlet Eski Bakanımız MHP İstanbul Milletvekili Sayın Murat BAŞESGİOĞLU 07.08.2015 Cuma günü Cuma namazını kıldıktan sonra Belediye Başkanımız Şahin ÇOLAK' ı makamında ziyaret etti. Milletvekilimiz BAŞESGİOĞLU eski ziyaretinden bu yana ilçemizde bir çok değişikliğin olduğunu söyleyerek Başkanımıza yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Daha sonra Belediye Konferans Salonunda Ağlı halkıyla hasret gidererek ülkenin durumu hakkında bilgi verdi ve birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Ağlı' yla ilgili konularda her zaman yardımda bulunacağını da sözlerine ekledi. Belediye ziyaretinden sonra Ağlı Kaymakamımız Adnan ŞEN' i makamında da ziyaret etti ve Kaymakamız Adnan ŞEN' de Milletvekilimize ve diğer misafirlere yemek ikramında bulundu.