» Halk toplantılarının 3.sü yapıldı

Belediye Başkanımızın her ayın ilk Salı günü gerçekleştirdiği halkı bilgilendirme sorunları dinleme ve istişare toplantılarının 3. sü yapıldı. Katılımın az olduğu toplantıda, Belediye Başkanımız bir ay içinde yaptıklarını anlattı. Yakın zamanda gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerden bahsetti. Kale Şenliği ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra katılanlara sırayla söz vererek onların sorunlarını dinledi, temennilerini not aldı. Yapılan ikram sonrasında toplantı sona erdi.