» Yağmur Sele dönüştü Mahalle ve köy yollarında, ekili alanlarda büyük tahribat oldu.

İlçemizde hafta boyu yağan yağmurla oluşan seller, mahalle ve köy yollarıyla, ekili alanlara büyük zarar verdi. Birçok yol geçit vermez hale geldi. Örencik, Yağlıca, Kırlardere, Selmanlı ve Dikmen mahallesi yolları tamamen sele teslim oldu. Sel suları yollardaki malzemeyi derelere doğru taşıdı. Sel nedeniyle yollar ve menfezler hasar gördü. İlçe Kaymakamımız ve belediye başkanımız kurulan kriz masasında can ve mal kaybını önlemek için bir takım kararlar aldılar. Mahallelerimizin yanı sıra köylerimizde selden etkilendi. Özellikle Fırıncık, Akdivan, Akçakese köyünün bir kısmı ve Oluközü yolları büyük hasar gördü. Yağmurun devam etmesi nedeniyle şimdilik ancak geçici tedbirler alınabiliyor. Yağmurun durması havaların düzelmesiyle gerçek hasar tespit edilip sellerin verdiği tahribat giderilmeye çalışılacak.