» Vali Yardımcısı Muammer BALCI Kaleye Hayran Kaldı

Kastamonu Valisi Mustafa KARA’nın hastalığı sırasında yaklaşık bir ay vekâleten Valilik görevini yürüten Vali Yardımcısı Muammer BALCI Kale Şenliğimize katılmış, Kalemizi ve manzarasını çok beğenmişti. Geçtiğimiz hafta yaşanan yağışlar sonrası oluşan selin verdiği hasarları yerinde görmek için Basın mensuplarıyla yeniden ilçemize gelen BALCI’ ya İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız tarafından Ağlı Kalemizde şenlikler sırasında yapılan kır kahvesinde yemek ikram edildi. Vali Vekili BALCI ortamın ve manzaranın çok güzel olduğunu belirterek, Kaymakam Akif PPEKTAŞ ve Belediye Başkanımıza teşekkür etti. Yemek sonrası bazı mahalle ve köylerde incelemelerde bulunan Vali Vekili ve beraberindeki basın mensupları ilçemizden ayrıldı.