» Kâğıthane Belediye Başkanından Ziyaret

Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Talatpaşa Mahalle Muhtarı Hemşerimiz Erdur AŞÇI ile birlikte ilçemize gelerek Belediye Başkanımızı Ziyaret etti. Hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkanımızla uzun yıllardır dost olduklarını belirten Fazlı KILIÇ, Ağlı’ ya gelmekten, Başkanla birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirti. Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ, Konuk Başkan ve beraberindekilere Ağlı Kalesinde kır kahvesinde yemek ikram etti. Başkan KILIÇ ve arkadaşları gördükleri manzara karşısında hayran kaldıkları belirttiler. Başkan KILIÇ’ ın bu ziyaretine İlçemizde Bulunan Ağlı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal ETİŞGEN ve Şenpazar Belediye Başkanı Suat SAYIN da katıldı.