» Kâğıthane Belediye Başkanından Ziyaret

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ ve beraberindekiler, İlçemizi ve Belediye Başkanımızı ziyaretleri sırasında İlçe merkezindeki Belediye Kahvesinde bir süre ilçe halkıyla sohbet ettiler. Özellikle İstanbul da yaşayan gurbetçi hemşerilerimizle yakından ilgilenen Başkan KILIÇ, onlardan başkanımız Muharrem DİNÇ’ e destek vermelerini istedi. Ağlı ilçesini çok beğendiğini belirten konuk Başkan, fırsat bulduğunda tekrar geleceğini belirterek ilçemizden ayrıldı.