» Kaymakamlık Belediye ve Kızılay İşbirliğiyle Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

İlçemizde ilk defa Kaymakamlık, Belediye ve Kızılay iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. 4 Ağustos Salı günü Belediyemiz salonunda kurulan seyyar kan alma merkezinde ilçemiz halkı Kızılay’a kan bağışında bulundu. Yaşlı genç yaklaşık otuz kişinin kan bağışında bulunduğu kampanya ilçemizde bu konuda bir başlangıç oldu. İlçe Kaymakamımız Akif PEKTAŞ ve Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ’in destek verdiği kampanyada bu kurumlarımızın çalışanları da kan bağışında bulundular.