» İftar Yemeklerini Çakırlar ve Yanıkkayalar Hazırlıyor

Belediyemiz tarafından iftar yemekleri ilçemizin iki lokantası Çakırlar ve Yanıkkayalara hazırlattırılıp servis yaptırılıyor. Çakırlarla başlayan iftar yemek servisleri Yanıkkayalar la devam edecek. Self servis tarif edilen sistemle dörtlü servis tabağına yemeğini alan davetliler yemek almak için kuyruk oluşturuyor. Lokantaların ve belediyenin personeli özellikle hanım davetlilerin masalarına servis yapıyorlar. Böylece hanımlar yemek kuyruğu beklemiyorlar.