» 2. İftar Yemeğimiz..

Hükümet binasında bulunan Kaymakamlık personeli, jandarma, Emniyet, Sağlık ve Belediye personeli birlikte iftar ettiler. İlçe Kaymakamımız Akif PEKTAŞ’ın davetlisi olarak Seydiler Kaymakamı ve Devrekani Savcısı da iftara katıldılar. İftar sonrası bir konuşma yapan Seydiler Kaymakamı Ağlı ilçesindeki bu iftar programının ilçeye ayrı bir güzellik katığını belirterek bu programları gerçekleştiren Belediye başkanımız ve ekibine teşekkür etti. Bu güzelliklerin ve manevi atmosferin diğer ilçelerimize de örnek olmasını diledi. İlçemiz Kaymakamının konuşmasın ardından, ilçe müftümüzün yaptığı dua ile iftar programı sona erdi. Bu iftarı da İstanbul Şişli Nişantaşı da Market işletmeciliği yapan Kırlardere Mahallesinden Mehmet ve Hüseyin Gül kardeşler ikram ettiler. Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ Yaptığı konuşmada Gül kardeşlerden Bahsederek her defasında taleplere cevap verdiklerini belirterek, Mehmet ve Hüseyin GÜL kardeşlere teşekkür etti.