» Sinan Mahallesine İftar İkramı Çorlu’ dan

Sinan Mahallemizin davetli olduğu iftar programında iftar ikramını, Çorlu’da yufkacılık yapmakta olan Sinan Mahallesi Hatipoğlu Köyünden, Mustafa EBECE ve market işletmeciliği yapan Danacı Mahallesi Yap köyünden Naim KÜL birlikte verdiler. Sinan Mahallesi Muhtarı Gürsel ÖZTÜRK tarafından organize edilen Sinan mahalleliler iftara oldukça kalabalık ve ailece katıldılar. İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız, iftar yemeğini veren Çorlu da esnaflık yapan Mustafa EBECE ve Naim KÜL için övgü dolu sözler söyledi. Belediye Başkanımız “bu iki genç hemşerimiz ekmek paralarını kazanmak için gittikleri Çorlu da çalışmışlar, başarılı olmuşlar, işyeri sahibi olmuşlar. Çorluya gittiğimde gördüm her ikisi de çevresinde sevilen saygın birer genç hemşerim kendilerinden gurur duydum. Dernek çalışmalarımız nedeniyle gittiğimizde hep desteklerini gördüğüm bu genç ve başarılı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. Başkanın konuşması sonrasında kısa bir konuşma yapan Ali Osman DİKMEN (Fellah) ilçe merkezinde iftar çadırını hazırlayan ve organize eden başkanımıza ve iftara katılan Sinan Mahallesi halkına teşekkür etti.