» 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlandı

Belediye hizmet binamızın önünde bulunan Atatürk Büstü önünde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer bayramı törenlerine ilçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı Belediye Başkanımızın yanı sıra kurumlarımızın müdürleri, yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı katıldı. Çelenklerin konulması sonrasında saygı duruşu ve ardından hep birlikte istiklal marşı okundu. Jandarma Astsubay’ının günün önem ve anlamını belirten konuşmasının ardından, bir kız ve bir erkek öğrenci günün anısına şiirler okudular.