» Başkan Yemek Dağıtıyor..

Ramazan ay’ ı boyunca bu güne kadar her akşam iftar çadırında iftar programını yakinen takip eden Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ, zaman zamanda kepçeyi eline alarak davetlilere yemek dağıtıyor. Bezende misafirlere kendi eliyle servis yapıyor. Her iftar sonrası çadırda bulunan ses düzeniyle iftara katılanlara hitap eden Belediye Başkanımız, Katılanlara teşekkür ediyor. İftarı veren iş adamı veya esnafı tanıtıcı bilgiler veriyor, kendilerine teşekkür ediyor. Bu programın gönlü zengin dostların katkılarıyla gerçekleştiğini söylüyor.