» İftar Programı Bütün Hızıyla Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından ilçe merkezinde kurulan iftar çadırında gerçekleşen iftar programı, dolu dolu bütün hızıyla devam ediyor. Her akşam bir mahalle veya köy halkının ailece davetli olduğu iftara ilçe merkezinden de yaklaşık elli kişi katılıyor. İftar saatinde ilçemize yolu düşen farklı ilçelerden insanlarla iftar çadırımızda her akşam yaklaşık yüzelli kişi iftar ediyor. Birlik beraberlikle, neşe içinde geçen iftar, davetli olan mahalle veya köyün imam hatibinin yaptığı dua ile sona eriyor.