» Akçakeseliler Yemekleri Kendileri Yaptılar

İftar çadırımızda yemekler ilçemizin iki lokantası tarafından hazırlanıp servis yapılıyor. Ramazanın başında Çakıroğulları tarafından hazırlanan iftar yemekleri şimdiler de Yanıkkaya Kardeşlerin merkez lokantası tarafından yapılıyor. Akçakese derneği yöneticileri yemekleri kendileri yapacaklarını belirttiler. İstanbul’da tamamına yakını aşçı, garson ve lokantacı olan Akçakese’liler el birliğiyle günler öncesinden hazırlık yaparak iftar yemeğini kendileri hazırladılar. Yeni caminin altındaki camiye ait yemek hanenin mutfağında, sabah saatlerinde başlayan çalışmalar iftar saatine kadar sürdü. Oradan araçlarla iftar çadırına taşınan yemekler burada da iftara katılanlara Akçakese liler tarafından servis yapıldı. Gurbetçi ve yerli Akçakese lileri birlik beraberlik içindeki bu gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, birlikteliklerinin daim olmasını diliyoruz.