» Belediye Başkanımız Akçakese Köyü Derneğine Plaket verdi.

Akçakese derneğinin iftar programına katılan Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ Akçakese Köyü Dernek Başkanına Plaket verdi. İftar yemeği akabinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız, “birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergileyerek gurbetteki ve buradaki Akçakeseliler büyük gayret gösterdiler.Yemekleri ve servisleri de kendileri yaparak iftar çadırımıza renk kattılar, kendilerini tebrik ediyorum. Akçakeseli lerin bu günün sabahından beri birlik beraberlik içinde yaşlı, genç gayretli çalışmalarını görünce, İlçenin Belediye Başkanı olarak bu gayretli çalışmaları bu birlik beraberlik gösterisini ödüllendireyim diye düşündüm.Bu günün ve bu akşamın anısına Dernek Başkanı Raşit ARSLAN’a bir plaket takdim ediyorum. Akçakesileri Dernek yönetim kurul üyelerini tebrik ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan Akçakese Köyü Dernek Başkanı Raşit ARSLAN, İftara katılanlara ve iftar programının hazırlanmasında katkısı olan dernek yöneticilerine köylülerine teşekkür etti. Denek Başkanı Raşit ARSLAN “Plaket benim için gerçekten sürpriz oldu. İlçemizde bu hayırlı hizmete öncülük eden ve bizi plaketle ödüllendiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum bu plaketi dernek yönetim kurul üyesi arkadaşlarım adına alıyor, her zaman Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtiyorum” dedi. İftara Katılmak için İstanbul dan gelen Ağlı Derneği Eski Başkanı Adil ARSLAN da bir konuşma yaparak Belediye Başkanımıza bu örnek çalışmasından dolayı teşekkür etti. İleriki günlerde Ağlı da çok farklı hizmetlerin ve güzelliklerin gerçekleşeceğine inandığını belirterek, Ağlı yı seven herkesin, yaptığı hizmetlerde Belediye Başkanına destek olması gerektiğini söyledi.