» BAYANLAR DİNLENME SALONU AÇILDI

Uzak mahalle ve köylerden ihtiyaçlarını karşılamak alış verişlerini yapmak üzere İlçemize gelen bayanlar için, Belediye Başkanı Muharrem DİNÇ in yapacağı faaliyetler arasında bulunan bayanlar dinlenme salonu 28.04.2009 günü Ağlı lı bayanların ve AKP kadın kolları Başkanı Naciye DİNÇ in katılımı ile, beylerinde ilgi gösterdiği, Bayanlar Dinlenme Salonu Belediye Başkanı Muharrem DİNÇ in açılış konuşmalarını müteakip, Ağlı AKP kadın kolları Başkanı Naciye DİNÇ ile birlikte açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra hizmete açıldı.

Bayanlara ait bu mekanın ikramları esnaflarımız ve işadamlarımız tarafından karşılanacağı belirtildi. İlk ikramlar da İlçemiz Akçakese köyünden İstanbul da esnaflık yapan Hatipoğlu Lokantası sahibi Mustafa ÇELİK tarafından yapıldı. Kendilerine Belediye Başkanlığımız adına teşekkür ediyoruz.