» Kadir Gecesinde İftar Yoğun Geçti

On bir ayın sultanı olan ramazan ve kadir gecesi ilçemizde ilk defa çok farklı yaşandı. Kadir gecesinin akşamında, iftar çadırımızdaki iftar yemeği ikramı ve programda yapılan çeşitli ikramlar Kırlardere Mahallemizden İstanbul Nişantaşı’nda market işletmeciliği yapan hayırsever işadamlarımız Mehmet ve Hüseyin Gül tarafından karşılandı. Mehmet Bey İstanbul da olduğu için programa katılamazken Hüseyin Bey programa iştirak etti. Hüseyin Bey iftara Kırlardere halkını davet etti. Kırlardereliler de bu davete oldukça kalabalık bir şekilde katıldılar. Bu mahallemiz halkının yanı sıra iftara yoğun bir katılım oldu. Katılanları iftar çadırımız almayınca, çadır çevresine yerleştirilen masalar iftara katılanlar tarafından dolduruldu.