» İlçemizde Kadir Gecesi Programı Farklı Yaşandı

On bir ayın sultanı Ramazan ayı içindeki bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi ilçemizde ilk defa çok farklı yaşandı. Belediyemizle ilçe Müftülüğümüzün birlikte düzenlediği programa merkezde yaşayan halkımızın yanı sıra mahalle ve köylerimizden kadın erkek çok sayıda katılım oldu. Çevre ilçelerden de çok sayıda katılım gerçekleşti. Özellikle hanımların iftar çadırında gerçekleşen kutlama programına büyük katılım sağlamaları gözlerden kaçmadı. İlçemiz hocaları tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Müftümüz Abdullah KARA tarafından gecenin önem ve anlamını belirten, oldukça duygusal konuşma bazı katılımcıların gözlerini yaşarttı. Programda Belediye Başkanımız Muharrem DİNÇ bir konuşma yaparak, katılanların kadir gecelerini ve akabinde gelecek bayramlarını tebrik etti. Katılanlara ve iftarla birlikte programdaki ikramları karşılayan Mehmet ve Hüseyin GÜL kardeşlere teşekkür etti. Kadir gecesi programına katılanlara kuru pasta ve meyve suyu dağıtıldı, gülsuyu ikram edildi. Gece; Müftü beyin yaptığı dua ile sona erdi.