» Sıvacıoğlu, Ağlı’da panayır gezdi;

Musa Sıvacıoğlu önce bu yıl 63’üçüncüsü gerçekleştirilen Geleneksel Ağlı Panayırını gezdi. Ağlı Belediye Başkanı Muharrem Dinç’ile birlikte panayırı dolaşan Sıvacıoğlu’ buradaki vatandaşlarla ve panayırda tezgah açan esnaflarla görüşerek çalışmaları hnakkında bilgi ealdı. Panayırın durumu hakkında belediye Başkanı Dinç’ten bilgi alan Sıvacıoğlu, minyatür penaltıda deneme atışı yaptı. Attığı üç topu da filelerle buluşturmaya başarın Sıvacıoğlu, sahibine hayırlı kazançlar diledi. Sıvacıoğlu, Ağlı’nın meşhur düğün böreğinin yapılışını yerinde inceledi ve börek ustasından yapılışı hakkında bilgi aldı ve yeni yapılan börekten de tattı Düğün böreği ve bir ustanın açtığı yufkayı merakla izleyen Sıvacıoğlu, standları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla kısa sohbetler gerçekleştirdi.