» K.S.K MERKEZİ EYÜPTE AÇILDI

Kabacı ve Selmanlı Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği K.S.K Dernek Merkezini Hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı ilçemize çalışan yolcu otobüslerinin de merkezi olan Eyüp Defterdar da açtı. Nişancı Mahallesi Çömlekçiler sokaktaki merkezin açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Muharrem Dinç kesti.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Dernek Başkanı Faik Kahveci Katılanlara teşekkür etti. Bu güzel mekânda köyümüz ve köylülerimiz için hayırlı hizmetler yapacağız dedi. Sunuculuğunu Murat Saraç’ın yaptığı programda Selmanlı Muhtarı Cevat Bal Kabacı Muhtarı Mehmet Turan ve Küre İl Genel Meclis üyesi Kemal Bakır da birer konuşma yaptılar. Programda konuşan Belediye Başkanımız Muharrem Dinç mekânın çok güzel hazırlandığını belirterek Dernek Başkanı Kahveci ve ekibin tebrik etti.

Başkan Dinç, hemşeri derneklerinin ülkemize memleketimize büyük faydaları oluyor sizde bu doğrultuda çok güzel hizmetler yapıyorsunuz bu güzelliklere lokomotif oluyorsunuz diyerek Başkan Kahveci, Murat Saraç ve Salim tümler’in K.S.K Derneğine lokomotif olduklarını belirtti. Belediye Başkanımız hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini Küre İl Genel Meclis üyesiyle birlikte keserek Dernek Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış programını Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman YÖRÜR. İl Genel Meclis Üyesi Muharrem Topçu Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürü Kemal SIĞMAZ, Ağlı Dernek Başkanı Kemal ETİŞKEN Köy Dernek Başkanları ve üyeleri, çok sayıda hemşerimiz katıldı. Katılanlara K.S.K Derneği yönetimi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı. Ağlı Belediyesi olarak K.S.K dernek merkezinin hayırlı olması dileğiyle başarılar diliyoruz.