» Kas-Der li Gençler İlçemizde İftar Yemeği Yediler

İstanbul da Kastamonu' nun en büyük sivil toplum örgütü Kas-Der e mensup gurbetci yaklaşık yüz genç ilçemizde iftar çadırında iftar yemeği yediler. Kastamonu da bazı programlara katılmak için Esenler, Sultangazi, Sancaktepe Belediyelerine ait üç araçla gelen yaklaşık yüz gurbetci genç, İnebolu ve Pınarbaşı'nda katıldıkları program sonrası aksam üzeri ilçemize geldiler. Belediye Başkanımızın yeğeni Enes DİNÇ öncülüğünde ilçemize gelen gençler iftar öncesi ve sonrası ilçemizi gezerek bol bol alışveriş yaptılar. İftar saatinde çadıra gelen gençler ilçemiz halkı ve ilçe kaymakamı ve belediye başkanımızla birlikte iftar ettiler. İftara Şenpazar Belediye Başkanı Suat SAYGIN' da katıldı. İftar sonrası konuşan kaymakam ve belediye başkanları Kas-Der li gençlere övgüler yağdırdı. Kastamonu cemiyetciliğine gurbette destek verdikleri ve memleketlerini unutmadıkları için teşekkür ettiler. Başkanımız gençlere; ''sizleri ilçemizde görmekten çok mutlu oldum. Sizlere teşekkür ediyorum başarılar diliyorum'' dedi.

Gençlerde söz alarak başkanımıza teşekkür ettiler. Onlarda memleketimiz de olmaktan çok mutlu olduk. Sayın başkanlarımıza ve kaymakamımıza bize gösterdiği ilgi için teşekkür ediyoruz dediler.

Gençler iftar sonrası başkanımız tarafından ikram edilen çayları içtiler. Açık havada yapılan sohbet sonrası otobüslerine binerek mutlu bir şekilde ilçemizden ayrıldılar